SWIFT POOLS - ÎNTREPRINDERILE MISIUNE PENTRU UN MODEL CLOUD URMAT




Cloud computing a adus o nouă schimbare de paradigmă în industria tehnologică și devine din ce în ce mai populară zi de zi. Atât companiile mari, cât și IMM-urile adoptă acum cloud computing. Swift Pools a schimbat multe companii, industrii și produse.
Din aplicațiile care rulează întotdeauna active și disponibile, la scalabilitate nelimitată a infrastructurii.
Am ajuns la un punct extraordinar, în care companiile depășesc acum consumatorii în adoptarea de tehnologii emergente, inclusiv inteligența artificială (AI), blocchain, asistent digital, container, serverless și Internet of Things (IO).

Swift Pools va implementa o monedă unică de criptografiere pentru a permite furnizorilor și companiilor din cloud să se mute la modelul de generație următoare, în cazul în care au acces la noile tehnologii, o mai bună securitate, o performanță îmbunătățită a prețurilor, capacități de automatizare profundă și accesibilitate globală.
Înființarea cripto-monedelor va duce la nașterea altor inovații. SwiftPools va fi împuternicit de propria sa monedă originală SPL, care poate fi utilizată pentru a plăti pentru toate serviciile și produsele din ecosistemul SwiftPools. Ecosistemul SwiftPools va consta din următoarele inovații:


Masternode

● Platformă de implementare Masternode
● Crypto Exchange
● Browser Crypto
● Swift Pools Wallett

INTRODUCERE ÎN CADRUL SWIFT

Depozitarea informațiilor este una dintre cele mai mari costuri pentru orice companie. Cantitatea de date pe care o afacere compilează financiare, date despre lanțul de aprovizionare, schimbul intern de informații etc., a devenit din ce în ce mai mare în fiecare an.

Swift Pools oferă soluții Cloud computing ca soluție care permite accesul la stocarea și aplicațiile de la distanță prin intermediul internetului, în loc să le stocheze local (hard disk-uri / servere locale) care necesită investiții mari în avans și întreținere costisitoare.

Toate acestea reprezintă o abatere de la calculul tradițional la nivel de bază, care se realizează prin intermediul unui server local sau al unui computer personal. Aceste metode tradiționale sunt din ce în ce mai mult lăsate în urmă. De fapt, IDG a publicat recent Enterprise Cloud

Analiza computerizată (2018) a constatat că 73% dintre organizații au cel puțin o aplicație sau o parte din infrastructura lor de calcul aflată deja în cloud 17% intenționează să facă acest lucru în următoarele 12 luni.

SwiftPools a început să funcționeze în 2016, de atunci am creat 8 centre de date pe trei continente și peste 20.000 de utilizatori pe lună. Prin implementarea monedei noastre unice Crypto, intenționăm să extindem performanța și disponibilitatea rapidă.

VIZIUNE

În final, obiectivul nostru este de a încuraja crearea unui nou ecosistem financiar pe baza interacțiunii dintre tehnologia cloud computing și tehnologia Blockchain.

Misiunea noastră este de a încuraja și de a crește adoptarea monedelor digitale ca mijloc de schimb într-o varietate de vieți reale. Vom realiza acest lucru prin creșterea gradului de conștientizare și educarea publicului larg cu privire la securitatea și beneficiile utilizării tehnologiei digitale și a tehnologiei Blockchain.

Swiftpools consideră că a sosit momentul ca întreprinderile din întreaga lume să adopte tehnologia blocurilor și să obțină un acces facil la piața cloud computing. Datorită tuturor reglementărilor și restricțiilor care în prezent înconjoară această industrie, este din ce în ce mai dificil să înceapă companiile noi și chiar companiile existente să intre pe piața blocurilor de blocuri.
Swiftpools dispune de instrumentele și expertiza necesară, sub forma accesului facil la finanțare, a unei echipe profesionale și a serviciilor de sprijin impecabil, pentru a oferi clienților noștri oportunitatea de a experimenta o creștere și o dezvoltare pozitivă a afacerilor. Scopul nostru este de a minimiza complexitatea și limitările birocrației inutile și de a construi o platformă ușor de folosit și rezistentă la masă.

SWIFT POOLS SERVICE MODEL

Swift Pools - Companiile care se deplasează către modelul de cloud din generația următoare.
StacksCity - Platformă de publicitate inteligentă WIFI
Miracle Tele Surely - aduce magie industriei de telecomunicații din Africa.

SwiftPools vă duce compania la nivelul următor cu platforma noastră complicată Infrastructure as Service (IaaS). SwiftPools oferă computere fizice și virtuale, dispozitive suplimentare de stocare în rețea etc. Mașinile virtuale sunt gestionate de către hypervisors organizate în colecții și controlate de sisteme de asistență operațională.

CARACTERISTICI

SWIFTPOOLS TREBUIE DUMNEAVOASTRĂ ÎN MINUTE Este ușor să vă răspândiți aplicația în mai multe regiuni din întreaga lume cu doar câteva clicuri.
Aceasta înseamnă că puteți oferi clienților dvs. o latență mai mică și o experiență mai bună și cu costuri minime care ajung la mai mulți clienți în același timp.

SWIFTPOOLS îți oferă viteza și agilitatea Concentrați-vă pe proiectele care vă diferențiază afacerea, nu infrastructura.
Serviciul eficient de cloud computing înseamnă că vă concentrați asupra clienților noștri, nu pe ridicarea serverelor grele de rafturi, stivuire și alimentare.
În norul de medii de calcul, noile resurse IT sunt la doar un clic distanță, ceea ce înseamnă că reduceți timpul necesar pentru a pune aceste resurse la dispoziția dezvoltatorilor de la săptămânile la minute. Acest lucru duce la o creștere dramatică a dexterității pentru organizații, deoarece costurile și timpul necesar pentru experimentare și dezvoltare sunt semnificativ mai mici.

SWIFTPOOLS vă oferă mai puțină atenție pentru că un început necesită o mulțime de luări de decizii și de testare, dintre care majoritatea vor fi mari și risipitoare. În loc să trebuiască să investești intens în centre de date și servere, înainte să știi cum o vei folosi, poți plăti doar când folosești resursele de calcul și plăti doar cât ai nevoie. Eliminați presupunerile privind cerințele privind capacitatea de infrastructură. Când luați decizii de capacitate înainte de a implementa o aplicație, deseori ajungeți la resurse scumpe inactive sau care se ocupă de capacități limitate. Cu ajutorul programului SwiftPools, această problemă se pierde, puteți accesa atât de mult sau cât de puțin aveți nevoie și puteți mări și micșora după necesități, cu doar câteva minute în urmă.

Avantajele noastre competitive

STRATEGIE DE ÎNCHIRIERE LOW.

În prezent, liderii de piață oferă chirie foarte mare de putere de calcul. Operăm cea mai ieftină taxă de închiriere pe piața cloud computerizată de astăzi, începând de la $ 0.1.

UȘOR DE UTILIZAT.

În comparație cu alte proiecte în care configurarea computerului din nor este complexă. Ideea proiectului nostru este de a crea un serviciu care să ofere acces la resursele de calcul doar cu trei clicuri de mouse.

SECURITATE.

Pentru a răspunde nevoilor de securitate pentru clienții Enterprise, Swiftpool a dezvoltat un strat securizat în jurul tehnologiei SGX a Intel și a desfășurat o monitorizare în timp real a platformei pentru a preveni frauda.


CLOUD SERVICE

Soluții cloud compacte de înaltă performanță, pentru nevoile dvs. IT în creștere, împreună cu securitatea și fiabilitatea de care aveți nevoie la prețuri accesibile.

Trong hình ảnh có thể có: ngọn lửa


SERVER DEDICAT

Garanție de uptime 100%, valoare neegalată, servere variate, conectivitate de care aveți nevoie, fără angajament pe termen lung și suport direct 24x7x365.

BENEFICII ALE UTILIZĂRII MONEDE SPL ÎN SWIFTPOOLS

Tranzacții rapide: primiți plăți de la clienți folosind o monedă de stropire în mai puțin de 2 minute.

Nelimitat: Tranzacțiile trimise în ecosistemul de monede de tip coin nu pot fi anulate. SwiftPools pot primi plăți de la toți. în întreaga lume și nu va fi taxat o rambursare pentru nici un motiv.

Swiftpools are un control mai bun asupra politicii sale de returnare și acest proces contribuie la eliminarea fraudei clientului.

Nu există taxe de procesare. Forma tradițională a tranzacțiilor digitale include taxele de procesare plătite intermediarilor (procesatori de carduri de credit). Deoarece moneda Spl este un sistem peer-to-peer care utilizează registrele descentralizate, nu există costuri suplimentare pentru clienți.

Confidențialitatea clienților. Pentru că eliminăm brokerii, tranzacțiile nu pot fi anulate. Nu este nevoie să colectezi personal. informațiile de la clienții noștri pentru a primi plăți în cazul în care utilizează monede SPL.

Pentru mai multe informatii:

site-ul web; https://swiftpools.net/

grupul de telegrame http://t.me/swiftpoolsbounty

Whitepaper https://swiftpools.net/img/swift.pdf

Litigiile https://discordapp.com/invite/HC2wr6N

Linkedin https://www.linkedin.com/company/swiftpools-limited

Facebook https://fb.me/swiftpoolsofficial

Twitter https://twitter.com/_Swiftpools

Sursă: SWIFTPOOLS albpaper



author                      : fikal01


eth                          : 0xd0515211D75C416e18Faf1a0B8cBf582b3f8eee4

Komentar

Postingan populer dari blog ini

2Ether

BlobFlow самые надежные стабильные монеты

Intelligenter Held