Notm - hibrid haber platformu

NOTM - Dünyadaki coğrafi konumuyla ilk hibrid haber platformu


Dürüst haberlerle bir platform inşa ettik.
Her Notm platform elemanı yüksek koruma seviyesine sahip olacaktır.


Otomatik gelir hesaplama
Coğrafi konum kontrolü (GPS ve LBS)
Haberler konsensüsle korunuyor
ölçeklenebilirlik
Etkili reklam önerileri



Notm Değişimi Nedir?


Notm Borsası, Notm jetonlarını fiat parası ve tam tersi olarak takas etme hizmetidir.

Bu hizmetin düşük bir işlem ücreti, kullanımı kolay bir mobil uygulama, bir banka hesabıyla senkronizasyon, Üçlü hesap koruması, belirteçlere girip para çekme komisyonu ve Marjin alım satımı olmayacaktır.


Bir banka hesabını ve Notm takas hesabını senkronize etmek sayesinde kullanıcılar, belirteçleri anında fiat paraya dönüştürebilecek ve kredi kartıyla mal veya hizmetler için ödeme yapabilecek.

Sorunlar ve Çözümler

Notm platformu, doğrudan veya dolaylı olarak, reklamlardan sonra, dijital para birimlerinde ve kitle iletişim araçlarında lansmandan sonra çalışacaktır. Olumlu değişimin bu alanların her birine entegrasyonu için tarafımızdan yapılmış bir plan yapılmıştır. Daha sonra, bulduğumuz temel zayıflıkları ve çözümleri kısaca ele alacağız.

Kullanılan teknolojinin ve yararların daha ayrıntılı bir açıklaması uygun bölümde bulunabilir.

Son 50 yılda reklam endüstrisi ve kitle iletişim araçları hızla gelişti ve onlarla yakın temas kurdu. Aynı zamanda, en eski dijital para birimi 3 Ocak 2019'da 10 yıl boyunca değişti, ancak halk dijital ekonomik para biriminin insan ekonomik faaliyetleri kapsamında entegrasyonu sorununu henüz yönetemedi.

Notm platformundaki ana içerik haberdir. Hazırlık aşamasında, internetten birçok bilgiyi analiz etmek zorunda kaldık, neyse ki şu anda kitle iletişim araçlarının karşılaştığı temel sorunları tanımlayabildik. Sunduğumuz çözümler optimaldir ve Notm platformuna entegrasyonu, sahte malzemenin verimli bir şekilde karşılanmasını mümkün kılacaktır.

Her ne kadar bilgi kaynakları arasındaki rekabet yüksek olsa da, haberlerin kalitesi gittikçe kötüye gidiyor ve orijinalliği birçok soruyu gündeme getiriyor. Bazı bilim adamları ve psikologlar, insanların huzursuz dış dünyaya karşı özel bir koruma olması şartıyla, insanların Noel Baba'ya ve yanlış haberlere inanmak istediklerini söylüyorlar.

Dr. Whitmore, news.sky.com kaynakları hakkındaki görüşlerini şöyle ifade etti:

“Baştan beri, ebeveynler çocuklarında kültür ve toplumda var olan gerçeklikle başa çıkma gibi davranma becerilerini güçlendirdi.”
“Çocukların inançlarını ve ustalıklarını öğrenmeleri, yetişkinlikte daha karmaşık aldatma biçimleri ve kendi kendine illüzyonun temelini oluşturur.”
Notm platformu, kripto para birimini topluluk hayatının sosyal alanına entegre etmek için yaratılan, TA için reklam bildirimlerinin görüntülenmesini optimize etmek için haber içeriğinin orijinallik sorununu çözmeyi amaçlamaktadır.

Kitle iletişim araçları. Amacımız, halkın fikir birliği ile korunacak haber içeriğini görüntülemek için bir platform oluşturmaktır. Platformdaki her kullanıcı bir içerik yazarı olabilir ve maliyeti, yayınladıkları içeriğin benzersizliğine ve popülaritesine bağlıdır. Her gazeteci, tam değerli makaleler için veri, zaman veya deneyim eksikliği varsa, bireysel bir materyal yazarı veya birkaç yazardan biri olarak durabilir. Hediye olarak belirteç, malzemenin kaydedildiği sayfa sayacına göre otomatik olarak kredilendirilir.

Kitle iletişimi işlevinin çok önemli bir koşulu, paylaşılan bilgilerin toplumsal önemidir. Bilgi değerlendirme bilgisinin toplumsal gerçekliği ile birlikte, anlamsal bilgi birçok şey. Kitle iletişim araçları tarafından kamuoyu tarafından güvenilen resmi bilgi kaynaklarına sahip bir sosyal kurum olarak açıklanabilir. Anlamsal bilgilerin doğruluğunu kontrol etmek zordur, bu nedenle izleyicinin toplumun bakış açısını gösteren değerlendirme bilgilerine açık kalması gerekir.

Bilginin etkisi, izleyicinin sosyal gereksinimlerine nasıl uyduğuna ve akışın ne kadar organize olduğuna bağlıdır. Kitle iletişim araçları yardımıyla çoğaltılan bilgilerin devlet kontrolü altında olduğu veya özel sahiplere ait olduğu ve sahiplerinin çıkarlarını ve dünya görüşlerini temsil ettiği bilinmektedir.

Topluluk, nitel olarak kamuya açık veya özel medyadan ayırt edilmesine yardımcı olacak Notm platformu hakkında paylaşılan fikirlerin yaratıcıları olacaktır. Kullanıcılar için malzeme oluşturma, düzenleme ve onaylama izinleri yalnızca coğrafi konum ve zaman dilimidir. Platformun katı kuralları ve gereksinimleri olmayacak, çünkü Notm topluluğunun ilkeleri olacak.


Ana ilkeler şöyle ayırt edilebilir:

 Tarafsız bakış açısı
 İş arkadaşları ve kullanıcılar için saygı ve nezaket
 Direnme ve tehdit, saldırganlık veya aşağılanma kabul edemez
 Tartışmalı durumların diyalogla çözümü
 Topluluk ilkeleri, uzlaşmaya varması halinde topluluğun kendisi tarafından değiştirilebilir


Yayınlanan materyaller bildirim yoluyla doğrudan kullanıcılara ulaşabilir. Burada haber kategorileri ve coğrafi konum alanlarını seçen kullanıcılar kendi bildirimlerini alacaklardır.


NOTM TOKEN

Ekibimiz Ethereum blockchain üssünde NOTM belirteçleri çıkardı. Bir blok zinciri seçerken temel etken, Ethereum geliştirme ekibinin halka açık olması ve rakamların artmaya devam etmesidir.

Ethereum'un kurucularından Vitaliy Buterin, Ethereum 2.0'ı açıkladı. Ağın yeni sürümüne Serenity adı verilecek ve daha hızlı, daha güvenli, daha fazla enerji verimli olacak ve kapasitesi saniyede 1000'den fazla işlem olacak.

Toplamda 18.000.000.000 Notm jetonu çıkacak. Token notm platformdaki ana ödeme aracı olacaktır. Belirteç, ERC20 Ethereum blockchain standardına göre serbest bırakılacak. Bu nedenle, Ethereum ağı için zaten mevcut olan tüm gerekli altyapıya sahibiz.

ERC: Token standardı # 20 ve GitHub https://github.com/ethereum/EIPs/issues/20 Belirteçleri almak için, yatırımcıların MyEtherWallet.com adresinde yapılan cüzdanları üzerinden ödeme yapmaları gerekir. Bir jeton satın alırken, yatırımcılar adresimize Ethereum (ETH) gönderir, adreslerine (gönderen) bir Token notu gönderir.

Belirteç miktarı, işlem sırasında Binance.com’daki Ethereum (ETH) döviz kuruna göre hesaplanacaktır. Ethereum (ETH) göndermek için kripto döviz takası veya takas hizmetleri kullanmayın, çünkü kartlar ödemenin yapıldığı ETH adresine gönderilir.


SATIŞ ARKASI

ICO Notm belirteçleri Ethereum'a dayanarak piyasaya sürülecek. Bu nedenle, Ethereum ağı için zaten mevcut olan tüm gerekli altyapıya sahibiz.

itibaren
18 Şubat 2019 (10:00 CET)

Satılan jeton sayısı
10.620.000.000 NOTM (% 59)

Sonu
27 Aralık 2019 (23:59 CET)

Jeton döviz kuru
0,015 USD = 1 NOTM

Kabul edilebilir para birimi
ETH

Minimum işlem sayısı
100 USD



YOL HARİTASI

Ocak 2019
Kapalı Satışı Başlat

Şubat 2019
İlk belirteç satışı (1. aşama)

Mart 2019
Borsaya kaydol

Nisan 2019
İlk belirteç satışı (2. aşama)

Mayıs 2019
NOTM konferansı

Haziran 2019
Ana jeton satışı

Aralık 2019
NOTM pazarlama aşamasından başlayarak

Ocak 2020
NOTM mobil uygulamasının tanıtımı

Şubat 2020
NOTM platformu sunumu

Haziran 2020
Borsa hizmetlerinin başlatılması

2020 Ağustos
Finansal ve kredi kuruluşlarının satın alınması


Ek bilgi:

Web sitesi: https://notm.io/



Yazar: fikal01


Cüzdan Adresi: 0xd0515211D75C416e18Faf1a0B8cBf582b3f8eee4

Komentar

Postingan populer dari blog ini

2Ether

BlobFlow самые надежные стабильные монеты

Intelligenter Held