PIXBY - Serbest Piyasa

PIXBY - Serbest Piyasa

Image result for pixby

SUNUM

İş dünyasında, müşterilerinizin kim olduğunu ve neye ihtiyaç duyduklarını gerçekten anlamak, SO'nuzun, ürünlerinizin veya yönetimlerinizin neden onlar için en uygun olduğunu ifade etmeyi çok daha basit hale getirir. Bu fikir özellikle gelişmiş tanıtımlarda geçerlidir. Lazer merkezli olmaya odaklanmanıza izin vermeme ihtimaliniz üzerine, daha az umursayamayacak olan kişilere tanıtım yaparak nakit para harcayacaksınız.

Tanıtım kopyasının ne kadar zekice olduğu, videonuzun ne kadar göz kamaştırıcı olduğu, resimlerinizin şaşırtıcı olduğu ya da varış noktanızın ne kadar kusursuz olduğu hiçbir fark yaratmayacaktır. İşle ilgilenmek zorundasınız ve böylece mevcut agresif duruma doğru şekilde uymanız gerekir. Ne zamandır seyircilerinizin tweetleri ve Facebook gönderilerini incelemek için iyi olduğunu bildiğiniz zaman, internet tabanlı yaşamınızı bu konuda desteklemeyi planlıyorsunuz.

Sorunlarını ve sorunlarını bilme şansın olmadığında, onlara düzenlemeler yapardın. Bu sizi uzman yapar. Geçtiğimiz yılın sonuna doğru web üzerinden giysiler almayı seçtim, internette sörf yaptım ve giysilerin iyi bir karar alması için çeşitli bilinen sitelere göz kulak oldum. Sonuçta, sosyal sayfalarımı açtığımda, çeşitli yerlerden, neyi gösterdiğimi bilmediğim, bilmediğim çeşitli yerlerden, farklı web sitelerini incelediğimde, göze çarpar olduğum doğru kıyafet türlerini görmeye başladım. .

Kriptografik para piyasaları adım adım gelişiyor. 2018'in ortalarında, kripto pazarları bir trilyon ABD doları değerindeki vitrin kapitalizasyonuna doğru itti. Her gün pazara yeni jetonlar ve jetonlar eklenmekte ve mevcut jetonlar ve jetonlar sürekli olarak büyük hacimlerle değiş tokuş edilmektedir.

Bu durumda, fakir ve kısıtlı döviz bürosu olan pek çok işlem, daha sonra taburcu olunan büyük miktarda değiş tokuş hacmini ve devasa yeni jeton ve madeni para çeşitlerini neredeyse kesinlikle üstlenmez. Değişen müşteri önkoşulları kaçınılmazdır ve yeni ve mevcut bayiler yeni olaylarla ve ofislerle ticaret arayacaktır.

Image result for pixby


BU PROJENİN HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

PIXBY, herkesin kapasite kabiliyetlerini göstermesi için yaratıcılığın telafi edildiği blok zinciri kontrollü bir bağımsız ticari merkezdir. Farklı türden işleri açıklamak için danışman arayan kişilere tek seferlik bir cevap sunuyoruz. PIXBY, PXB belirteçlerini uygulayacak ve bağımsız bir pazarın abartılı olduğu orta insanlar için gerekliliği sınırlayacak olan Ethereum ademi merkeziyetçi uygulamalarının (Dapp) yanı sıra, PIXBYTOKEN API'leri ve başka bir kurulum programlama aparatları ve uygulamalarının bir karışımını kullanarak çalışacaktır. Bu durum için, merkezi olmayan blok zincirinin kullanılması, önceliklerin verilmesi ve çerçeveyi destekleyen herkesin ücretlendirilmesi için bir taksitli çerçeve yöntemi olarak düzenlenmiştir.

Buradaki hedefimiz, blok zinciri inovasyonunu günlük yaşamın başka bir bölgesinde bir araya getirmek ve gerçekleştirmek ve dolayısıyla müşterileri ödüllendiren bağımsız bir pazar oluşturmaktır.

Mevcut Serbest Piyasa ile ilgili sorun
Bununla birlikte, zamanın bu noktasına kadar, Fiverr ve Freelancer.com gibi sektörün öncülerini bir araya getirip, döviz borcunda% 40'a varan mevcut mevcut bağımsız pazarla ilgili bazı büyük kusurlar var. Mevcut çerçeve, bağımsız piyasayı maliyetli ve israf eden çok sayıda aracıya sahiptir. Bunun berbat olduğunu düşündüğünüz bir ihtimalde, şu anki bağımsız aşamaların çoğunun büyük kısmı PayPal'ı temel taksit tekniği olarak kullanıyor, bu nedenle para çekme işlemleri birçok ülkede 3 iş günü sürebilir.

Mevcut Serbest Piyasa ile Çözümler
Mükemmel bir düzenleme, uzmanlara, faydalarını denetledikleri bir aşamada talaş atma konusunda yetki veren bir düzenlemedir. Aynı şekilde müşterileri izinsiz bırakma sanatçılarından korumak da çok önemlidir. Bu düzenleme zahmetli, ancak uygulanabilir değildir. Örneğin, emanet edilen döviz, bir müşterinin satıcıya ödediği nokta olan güvenli P2P değişimlerini gerçekleştirmesine izin verir, pastırmayı eve getirmek için gereken herhangi bir kripto kaynağının önceden tanımlanmış ölçüsü, kaynakları alıcıların cüzdanından alıp tutulur. emanet yönetimi tarafından cıvatalı.

Satın alanın teyit edilmesine kadar kaynakların cıvatalanması, faaliyetin belirtildiği gibi kazanılması durumunda, destek ekibinin iki toplantıda ispatlanmasına dayanarak çözüleceği sorunların oluşması durumunda ortaya çıkar. Blockchain ilerlemelerini kullanmanın bir başka ödülü, Ethereum düzenlemesi tarafından beslenen ademi merkeziyetçi uygulamalardır (DApp). DApp'ler iş anlayışı gerekçesini kopyalayan kurnaz sözleşmelerdir.

Merkezileşme ve blok bloklarla çalışmalarından dolayı, belirteçlerin yürütülmesini sağlamak için orta insanlar (bankalar, uzmanlar, hukuk danışmanları, mahkemeler, emanet operatörleri) gereksinimini sınırlandırıyorlar. Bu vurguların tek bir aşamada gerçekleştirilmesi, delegelerle çerçeveden vazgeçme ve esasen döviz kuru giderlerini azaltma, aynı şekilde merkeziyetçi olmayan blok zinciri kullanarak, takdim temellerini belirleme ve çerçeveyi destekleyen herkesi ücretlendirme gibi düzenlemeler yapma kapasitesi sağlar.

Burada, bu sorunlara eğilimli olan bağımsız bir ticari merkez olan PIXBY'yi sunuyoruz. PIXBY, merkezi olmayan bir uygulamadır (DApp), yani, artists blok zinciri kurbanı sözleşmesi güçlendirilmiştir ’aşamasıdır;
ICO'ya katılmak için en etkili yöntem
Aşama 1. ICO'ya kaydolun ve KYC'yi gönderin
Aşama 2. Biraz ETH, BTC veya USDT alın
Aşama 3. Cüzdan adresinizi PXB'yi almak istediğiniz yere ekleyin
Dışarıda birçok cüzdan seçeneği var, ancak bir cüzdan seçerken hatırlamanız gereken bir marka, ERC20 token standardını güçlendirmesi.
Aşama 4. PXB belirteçleri satın alın
Bir ICO'ya kaydolduğunuzda ve varlıklarınızın erişilebilir ve hazır olmasını sağladığınızda, dijital para birimini savaşın konumuna göndermeniz gerekir.
Sonuç olarak, Pixby Project - Terimlerinizde Serbest Çalışanlar Bulun, Sohbet Edin, Transact Edin. PIXBY uygulaması, güvenli bir bayrak taşıyıcısı ve ticaret merkezini inanılmaz, özel ve güvenli, çok yönlü bir uygulamaya birleştirir.



Resmi PIXBY bağlantıları:

Web sitesi: https://pixby.io



Yazar                 : fikal01
Cüzdan Adresi  : 0xd0515211D75C416e18Faf1a0B8cBf582b3f8eee4

Komentar

Postingan populer dari blog ini

2Ether

BlobFlow самые надежные стабильные монеты

Intelligenter Held