AIGO

AIGO

AIGO ödeme alanını esneklikle ve blok zincirleme teknolojisi için kredi kartı kullanım kolaylığı ile yeniden inşa ediyor. İş dünyasında ihtiyacı olan eksiksiz bir ödeme sistemi geliştiriyoruz. Ödeme seçeneklerinizi genişletin ve artırın ve bugün şifreleme para birimini izlemeye başlayın.

Aigo projesi, yıllar önce Peter Voss'un kurucu bilincinde, o zamanki en iyi yazılımın bile, 'kırılgan ve aptal' olduğu, sağduyulu ve mantıklı olmadığı için başladı. Programcı tarafından beklenmeyen herhangi bir durum, istenmeyen bir yanıt verir veya sisteme zarar verir. Başarılı bir ERP yazılım şirketinden ayrıldıktan sonra, Peter beş yıl boyunca zekanın temel kavramlarını inceleyerek geçirdi. Yolculuk, “gerçeklik nedir?”, “Bilgi nedir?” Ve “bilgi ve kesinlik nasıl elde edilir?” Gibi felsefi ve epistemolojik sorular içerir. Peter istihbarat tanımını araştırıyor; zekanın boyutlarını anlamak için psikometrik projeler üzerinde çalışmak; hayvan ve insan zekası arasındaki farkı öğrenir; Çocuklarda bilişsel gelişim hakkında bilgi edinir. Tabii ki,

Motivasyon
Şimdilik, baskın ödeme yöntemi, ödeme kartları (kredi kartları, banka kartları, ön ödemeli kartlar, vb.) Aracılığıyla çevrimiçi veya çevrimdışı alımlar içindir. Sorun, kişisel bilgisayarların ve internetin varlığından önce 1950'de geliştirilen ödeme kartıdır. Başlangıçta, müşterilerin manuel bir makbuz imzalayarak işlem yapmayı kabul ettiği çevrimdışı işlemler için tasarlandı; ödeme kartları, dünya ekonomimiz için hızlı hareket eden modern işlemlerle uğraşacak şekilde tasarlanmamıştı.

Popülerlikleri, elektronik ödemelere kabul edilebilir alternatiflerin bulunmamasından kaynaklanmaktadır. Ödeme kartlarının kullanılması, anakronistik sistemi genişletiyor, bu da altyapı yetersizliklerinden büyük zarar görüyor.




AigoToken-bazlı Ethereum Blockchain ve AigoTokens, ERC223 belirteç standardını kullanır.
ERC223 belirteç standardı Aigo Topluluğu için aşağıdakiler dahil birçok avantaj sağlar:
• Güvenli ticaret ve telif dağıtımı için akıllı sözleşmelerin işlevi
• Kendi yönetişim ve operasyonları, yönetimi ve verimliliği tercih edilir
• İşlem maliyetleri mevcut blok zinciri seçeneklerinden daha düşük
• Artan veri güvenliği
• Telif dağıtımı için karmaşık akıllı sözleşmeler
• Anında ve şeffaf muhasebe
• İşlem hacminde artışla ölçeklenebilirlik

Jeton tahsisi
AigoTokens, 8 Temmuz 2018'de sona erecek olan 8 Mayıs'tan itibaren özel satış öncesi satışa sunulacak. Daha sonra halka açık kalacaktır.
• Toplam 100 milyon AigoTokens yapılacak.
• 70 milyon (% 70) AigoTokens, belirteç başına 1,00 ABD Doları nominal maliyette sunulacaktır. Bu satıştan satılmayan AigoTokens yakılacak / imha edilecektir.
• İlk alıcıya bir bonus jetonu verilecektir.
• 40 milyon dolarlık bir limit olacak.
• Kullanıcılar AigoTokens'u Bitcoin, Ethereum ve diğer birçok para birimi ile satın alabilecekler.
• Satış sonunda AigoTokens dağıtılacak.
• Kalan 30 milyon (% 30) AigoTokens operasyon, teşvik ve gelişim için kullanılacaktır.

Bunların 8 milyona kadarı doğrudan satış sonrası kilit şirket yöneticilerine ve hissedarlarına, ekip üyelerine, danışmanlara ve Crowdsale operasyonlarında rol oynayanlara tahsis edilecektir. Kalan AigoTokens, önümüzdeki yıllarda gerektiğinde tahsis edildi.







bilgi:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=5158068



Yazar                     : fikal01

Bitcoin Profili         : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2570080

M-cüzdan adresi     : 0xd0515211D75C416e18Faf1a0B8cBf582b3f8eee4

Komentar

Postingan populer dari blog ini

2Ether

BlobFlow самые надежные стабильные монеты

Intelligenter Held