DEXA


Dexa Coin, dünya çapında para gönderme ve alma yöntemimizi kolaylaştıracak ve aynı zamanda insanların entegre anlık mesajlaşma özellikleri aracılığıyla iletişim kurmasına olanak tanıyan devrim niteliğinde bir uygulamadır. Dexa Coin'in temel amacı, bir akıllı telefon cihazını çalıştırabilecek herkese daha hızlı ve daha kolay para gönderme ve alma işlemini yapmaktır. Bu, daha önce hiç olmadığı gibi, Havale ve Para Değişimi kolaylaştırmak yardımcı olacak blockchain teknolojisinin gücünü kullanarak yapılır. Aracı kurumları ortadan kaldırarak, para gönderme ve alma işlemini basitleştireceğiz. Basit bir akıllı telefon anlayışı olan herkesin düşük maliyetle ve komplikasyonsuz para transferi yapmasını sağlayacak takip etmesi kolay talimatlar sunuyoruz.

ÇÖZÜM

İstemci-sunucu dinamikleri üzerinde çalışan geleneksel ağ veritabanları, para transferi işindeki giriş akışı ile artık verimli değil. Dağıtılmış kontroller, para transferlerinin ana bileşenlerinden biri olacak ve sonuçta içerik erişilebilirliğini içeren merkezi kontrollerle gelen riskleri ortadan kaldıracaktır. Dexa Coin, geleneksel para transferi ve para transferi yöntemleriyle gelen aracıları ve diğer tüm sorunları ortadan kaldırır. Burada işlemde sadece iki oyuncu var ve tam şeffaflık sunuyor. Akıllı telefonların kullanımı 2016'da 2 milyardan fazla kullanıcıyı artırdığından, eve para göndermek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Ekrandaki birkaç dokunuşla insanlar kolayca arkadaşlarına ve ailesine para aktarabilirler. Bu çok daha az maliyetlidir, daha az zaman gerektirir ve paranın fiziksel olarak teslim edilmesini gerektirmez. Ek olarak, insanlar başvuruları ile yapılan tüm işlemlerle ilgili bildirimler alacaklardır. Çekirdek teknolojisi olarak blockchain ile neredeyse anında anında belli zamanlarda para transferine izin veriyor ve yılın 365 günü 24/7 çalışmasına izin veriyor.


DEXA ÖZEL KART

Ön ödemeli kartlar, banka hesabı olmayan insanlar için uygun bir alternatif olabilir. Ön ödemeli bir kart başlatmak, bu projenin sonraki bir aşamasında göndermek ve başlamak istediğimiz bir şeydir. Kullanıcılar ön ödemeli bir kart sipariş edebilir ve ayrıca uygulamayı bu sayfaya bağlayabilir. Markalı ön ödemeli kartlar daha sonra alışveriş, ödeme ve para çekme işlemleri için dünyanın birçok şehrinde kullanılabilir.

DEXA CÜZDAN

Dexa Wallet, kullanıcıların DEXA jetonlarını tutacağı bir yerdir. M-cüzdan ayrıca kullanıcıların genel olarak diğer ERC 20 ve Bitcoin belirteçleri gibi diğer şifreli para birimlerini tutmalarına izin verecek. Bu cüzdan, dijital varlıklarınızın güvenliğini ve güvenliğini sağlamak için çeşitli güvenlik özelliklerine sahip olacaktır.

Jeton Bilgisi:

TİP: ERC-20
ADI: DEXA PARASI
SEMBOL: (DEXA)
TEDARİK: 100 MİLYAR
SÖZLEŞME: 0x725440512cb7b78bf56b334e50e31707418231cb
Ondalık: 18

KİŞİSEL SATIŞLAR:

SATILIK ARAÇLAR: 5% (5 Milyar)
ÖZEL SATIŞ ÖZEL FİYAT!
TÜM KATILIMCI VERMEK İÇİN% 30 BONUS!
KİŞİSEL SATIŞLAR: 1 DEXA = 0.00003 USD

ÖN SATIŞ:

SATILIK ARAÇLAR: 10% (10 Milyar)
PRA-SATIŞ ÖZEL FİYATLAR!
TÜM KATILIMCILARA VERİLECEK% 20 BONUS!
ÖN SATIŞ: 1 DEXA = 0.00004 USD

KAMU SATIŞLARI:

SATILIK ARAÇLAR: 35% (35 Milyar)
GENEL SATIŞ: 1 DEXA = 0.00005 USD


Takım













Yol Haritası




Daha fazla bilgi:

Web sitesi: https://dexacoin.net/
Teknik İnceleme: https://dexacoin.net/wp-content/uploads/2019/07/DEXA-COIN-OFFICIAL-WHITEPAPER-UPDATED-24th-JUL-2019-6-PM.pdf
YSA: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5158033.0
Facebook: https://www.facebook.com/DEXACOIN.DEXA/
Twitter: https://twitter.com/DEXA_COIN
Telgraf: https://t.me/dexacoin
Orta: https://medium.com/@DEXA_COIN


Yazar                  : fikal01

Bitcoin Profili       : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2570080

Cüzdan Adresi     : 0xd0515211D75C416e18Faf1a0B8cBf582b3f8eee4

Komentar

Postingan populer dari blog ini

2Ether

Intelligenter Held

BlobFlow самые надежные стабильные монеты